Holdet bag FELU

Christoffer Nissen

Christoffer Nissen

christoffer@felu.dk​

Jeg er ham den nørdede dude der står bag det tekniske i vores META annoncer. Noget der kan holde mig længe oppe er tekniske udfordringer, der bare ikke vil løses. Hjemmeside, grafik eller annoncer…

Modsat er belønningen, når vores markedsføring virker, det hele værd. At se vores kampagner give reaktioner og resultater gør de lange nætter lidt kortere.(eller det giver ikke helt mening, men you get the point). Derfor giver jeg ikke op.

Heldigvis kan man godt være nørdet og sporty på samme tid. I fritiden løber eller styrketræner jeg. Jeg løb min første marathon da jeg var 18, men udover det er mine sportslige bedrifter middel. Jeg kunne altså godt være din kunde. Så noget ved jeg om fitness og løbesko. Heldigvis ved jeg mere om markedsføring.  

Jeg ved, hvordan man bygger tilbud der får folk til at klikke. Jeg ved, hvor man finder de rigtige folk til at klikke på ens tilbud. Og så ved jeg, hvordan man får de folk til at købe.

Silas Lund

Silas Lund

silas@feluagency.dk

Jeg er ham med tallene og den generelle interesse i virksomhedsdrift på mange fronter. Og så bruger jeg min jyske charme til at snakke, hvilket kan være både godt og skidt.

Mine kompetencer bruges til den økonomiske planlægning. Hvordan skal et budget bruges for at få mest muligt ud af det? Og så har jeg en lille smule af det juridiske i hovedet også. Det kan være meget smart når EU kommer efter en. Eller jeg mener selvfølgelig, før EU kommer efter en.

I fritiden kigger jeg på mine aktier (lidt for meget) og kan også lide at løbe i ny og næ. Forresten er jeg også livgarde, så bare rolig. Jeg kommer til tiden.